Tove-Lo-Cool-Girl-video-clip-696x356Η Tove Lo αποκτά άγριες διαθέσεις στο video clip του καινούριου τραγουδιού της.

Η Tove Lo μετουσίωσε σε εικόνα το νέο της single, «Cool Girl», προοίμιο της καινούριας δισκογραφικής δουλειάς της.

Με το «Cool Girl» η Σουηδή καλλιτέχνιδα κάνει πράξη το δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ, το οποίο τιτλοφορείται «Lady Wood» και κυκλοφορεί στις 28 Οκτωβρίου από την Island Records.

Η θεματική ενότητα με την οποία ασχολούνται οι στίχοι του «Cool Girl» είναι εμπνευσμένη από σκηνή της κινηματογραφικής ταινίας «Gone Girl», στην οποία η κεντρική ηρωίδα (Rosamund Pike, υποψήφια για Όσκαρ για την ερμηνεία αυτή) μεταβάλλεται από θύμα σε ψυχοπαθή.

Το τραγούδι καθαυτό είναι μία electropop σύνθεση όπου το κεντρικό πρόσωπο περιγράφεται ως ένα «Cool Girl» χωρίς «ετικέτες» και δεσμεύσεις στις σχέσεις.

Όπως συνέβη και με το παρθενικό της δίσκο, «Queen of the Clouds», έτσι και το «Lady Wood» θα διαχωριστεί σε δύο κεφάλαια που αποκρίνονται σε διαφορετικές συναισθηματικές τάσεις. Στο «Fairy Dust», με συνεργασίες με τους Wiz Khalifa και Joe Janiak και στο «Fire Fade».

Το video clip του «Cool Girl», σε σκηνοθεσία του Tim Erem, μετατρέπει για κάποια πλάνα την Tove Lo σε άλλη… «Imperator Furiosa» (όπως την υποδύθηκε η Charlize Theron στο «Mad Max») και «κλείνει» με ένα αινιγματικό μήνυμα.

Το «Fairy Dust (Chapter 1)» ίσως είναι το επόμενο single του άλμπουμ. Η φράση «To be continued» αυξάνει την περιέργεια για όσα ετοιμάζει η Tove Lo γύρω από το λανσάρισμα του «Lady Wood».

hit-channel.com

News Reporter