ΜΕΛΙSSES: Το «Είμαι Αλλού» ανανεώνεται με νέο αέρα

Σε τρελή τροχιά έχουν πετάξει οι ΜΕΛΙSSES με την τελευταία επιτυχία τους, «Είμαι Αλλού», η οποία αποκτά καινούριο αέρα.

Οι ΜΕΛΙSSES παραδίδουν τη νέα επιτυχία τους στον DJ και ραδιοφωνικό παραγωγό Πέτρο Καρρά και εκείνος την πηγαίνει… «αλλού».

Έπειτα από την περσινή τεράστια επιτυχία που γνώρισε το «Κύμα», με πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του ελληνικού Airplay Chart, σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο παραμονής στο Top 20 και πάνω από 18 εκατ. προβολές στο YouTube, το πιο πολυσύνθετο και πολυτάλαντο συγκρότημα της ελληνικής δισκογραφίας επανήλθε με ανεβασμένη διάθεση.

«Είμαι Αλλού», τραγουδά ο Χρήστος Μάστορας και η μπάντα του, πετώντας έως «τα αστέρια του ουρανού» σύμφωνα με τους στίχους του τραγουδιού, αλλά και με όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Το νέο τραγούδι από τις ΜΕΛΙSSES βρίσκεται ανάμεσα τις έξι κορυφαίες επιτυχίες του ελληνικού Airplay Chart.

Επιπλέον, το ευρηματικό video clip με τη σκηνοθετική υπογραφή του Αλέξη Κωνσταντινίδη πλησιάζει στις 5,5 εκατομμύρια επισκέψεις YouTube.

Ο Πέτρος Καρράς παίρνει στα χέρια του (και στην κονσόλα του) το «Είμαι Αλλού» και το αναμορφώνει ριζικά. Με καινούριο αέρα, το «Είμαι Αλλού» μετατρέπεται από ραδιοφωνική επιτυχία σε ένα hit ικανό να αποκτήσει θέση σε κάθε club.

Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στις ΜΕΛΙSSES.

Τόσο το remix όσο και η πρωτότυπη έκδοση του «Είμαι Αλλού» κυκλοφορούν από την Panik Records.

hit-channel.com

News Reporter