Ο Βασίλης Δήμας είναι «Ο Βασιλιάς του Κόσμου»

«Ο Βασιλιάς του Κόσμου», δηλώνει ο Βασίλης Δήμας στο νέο τραγούδι του που κυκλοφορεί οπτικοποιημένο.

Ο Βασίλης Δήμας είναι… «Ο Βασιλιάς του Κόσμου».

Μετά από την τεράστια επιτυχία του «Ραγίζει Η Καρδιά Μου», που ξεπέρασε τις 30.000.000 προβολές στο YouTube και έγινε ένα από τα απόλυτα ακούσματα του 2017, επιστρέφει δυναμικά με το νέο του τραγούδι.

Ο τίτλος του είναι «Ο Βασιλιάς του Κόσμου» και οπτικοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Sherif Francis (Crystal view).

Τo τραγούδι σε κερδίζει για την αυθεντικότητά του και την μουσική του του ταυτότητα. Τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν στο γνωστό club, ενώ για τις ανάγκες του χρειάστηκαν περισσότεροι από 500 άνθρωποι που γέμισαν ασφυχτικά το χώρο με τον τραγουδιστή να ερμηνεύει την νέα του επιτυχία.

Τη μουσική υπογράφει ο Βασίλης Δήμας με τον Κωνσταντίνο Παντζή και τους στίχους ο Βασίλης Δήμας. Ο Αντρέας Γιατράκος βάζει την σφραγίδα του στη παραγωγή.

Ως δημιουργός, ο Βασίλης Δήμας έχει συνεργαστεί με πολλούς και γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Σταμάτης Γονίδης, η Καίτη Γαρμπή, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Ηλίας Βρεττός και άλλοι.

Σε αυτόν οφείλονται οι μεγάλες επιτυχίες «Δεν Είμαι Σαν Τους Άλλους», «Κλείνω Τις Κουρτίνες», «Πάρ’ Τα», «Απόψε Χωρίζω», «Δηλώνω Μόνος».

Το νέο τραγούδι και το video clip του Βασίλη Δήμα κυκλοφορούν από τις Sonar Music και Heaven Music.

hit-channel.com

News Reporter