Ο Αντώνης Ρέμος ξεκινά τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή

Στη δική του ραδιοφωνική εκπομπή, ο Αντώνης Ρέμος θα υποδεχθεί το κοινό αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο Αντώνης Ρέμος μέσα σε ένα στούντιο. Στον αέρα ραδιοφώνου. Όχι ως καλεσμένος, αλλά στο ρόλο του παρουσιαστή.

Ο «Μουσικός 98,6″ παρουσιάζει τον καλλιτέχνη να σκηνοθετεί τη δική του ραδιοφωνική παρουσία και να επιλέγει τους καλεσμένους που ο ίδιος θέλει να «φωτίσει» σε ένα «παρεΐστικο» σκηνικό, αυτό το νέο του εγχείρημα.

Το ραδιόφωνο το αγαπάει και άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας το τροφοδοτεί με τραγούδια μεγάλα που αντέχουν στο χρόνο, ωστόσο ποτέ ξανά δεν επιχείρησε να το ζήσει από «μέσα».

Ο Αντώνης Ρέμος έχει επιλέξει τη σωστή συχνότητα για να εξακολουθήσει να είναι κοντά στους ακροατές όχι μόνο με τα τραγούδια που ερμηνεύει, αλλά και με τα λόγια και το χιούμορ που επιστρατεύει πάντα.

Δυο φορές το μήνα, οι βραδιές μας θα είναι διαφορετικές με το δημοφιλή καλλιτέχνη στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού και προσωπικότητες στις οποίες ο ίδιος βρίσκει κάτι ιδιαίτερο και ταυτόχρονα πολύ «δικό του» να είναι οι καλεσμένοι του πίσω από τα μικρόφωνα του «Μουσικός 98,6».

Τη Δευτέρα 23 Απριλίου στις 8 το βράδυ ποδαρικό στην εκπομπή του Αντώνη Ρέμου θα κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο φίλος του, ο αγαπημένος παρουσιαστής, ο ραδιοφωνικός παραγωγός, ο εξίσου Θεσσαλονικιός που η προσωπική τους σχέση μετράει δεκαετίες.

Μια συνάντηση που θα συζητηθεί πολύ, αφού είναι για πρώτη φορά τόσο ανατρεπτική βάσει ρόλων.

hit-channel.com

News Reporter