Ο Θοδωρής Μαυρογιώργης αναπολεί «Τη Μέρα Που Σε Γνώρισα»

Ένα ατμοσφαιρικό και ευαίσθητο τραγούδι για «Τη Μέρα Που Σε Γνώρισα» συστήνει ο Θοδωρής Μαυρογιώργης.

Ο Θοδωρής Μαυρογιώργης κάνει ντεμπούτο στη δισκογραφία ως σόλο καλλιτέχνης με εφόδιο δύο ιδιαίτερα σημαντικές υπογραφές.

Αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα πολυσύνθετης προσωπικότητας, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο στο πλευρό της Νατάσσας Μποφίλιου στη μαγική παράσταση – όνειρο του «Μπελ Ρεβ» όσο και μαζί με τους Wedding Singers, που σε κάθε ατελείωτο πάρτι γεμίζουν με ’90s χρυσόσκονη τα dancefloors.

Με τη σταθερότητα να δουλεύει πλάι σε καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης έχει κερδίσει επάξια την αναγνώριση ως ένας ταλαντούχος ερμηνευτής με καλλιτεχνική και σκηνική υπόσταση.

Ο Θοδωρής Μαυρογιώργης συναντήθηκε στο στούντιο με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο προκειμένου να ηχογραφήσουν μαζί ένα νέο τραγούδι που αξίζει την προσοχή μας.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος συνθέτουν την πιο δημιουργική – δυναμική γενιά του ελληνικού τραγουδιού και έχουν συνυφάνει την πορεία τους με τη Νατάσσα Μποφίλιου, με την οποία μοιράζονται μία συνεργασία που εκτείνεται σε βάθος μεγαλύτερο της δεκαετίας.

Βαθιά φωνή και με ιδιαίτερη ευχέρεια να ελίσσεται ανάμεσα στα μουσικά είδη, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης ξεδιπλώνει τη δυναμική της αισθαντικής ερμηνείας του με τον τρόπο που προσεγγίζει το τραγούδι «Τη Μέρα Που Σε Γνώρισα». Όπως εξηγεί ο καλλιτέχνης, πρόκειται για ένα τραγούδι με αναφορές στη δεκαετία του 1970 και μία διαφορετική αντίληψη στη διαχείριση της παραγωγής, των οργάνων και της φωνής.

Την ίδια του video clip εμπνεύστηκε ο Χρήστος Παπαμιχάλης και μεταξύ άλλων εμφανίζονται με προσωπικά πλάνα που τράβηξαν οι ίδιοι, φίλοι και συνεργάτες του Θοδωρή Μαυρογιώργη όπως οι Θέμης Καραμουρατίδης, Θανάσης Αλευράς, Πάνος Σουρούνης, Μυρτώ Κοντοβά, Σπύρος Γραμμένος και Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

hit-channel.com

News Reporter