«Εσένα Μόνο Θέλω»: Ο Βαγγέλης Κακουριώτης γοητεύει με το νέο τραγούδι του

Με το ιδιαίτερο ταλέντο και την αισθαντική φωνή του θα συντροφεύσει ο Βαγγέλης Κακουριώτης το φανατικό κοινό του.

Το απόλυτο pop icon, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, επιστρέφει με το νέο τραγούδι με τίτλο «Εσένα Μόνο Θέλω» και συγκλονιστικό video clip.

Το «Εσένα Μόνο Θέλω» είναι το πρώτο τραγούδι που παρουσιάζει ο νεαρός τραγουδιστής μετά την κυκλοφορία της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς του, «Για Σένα Είμαι Εδώ», η οποία κυκλοφόρησε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς.

Το άλμπουμ περιείχε δώδεκα τραγούδια μεταξύ των οποίων και τέσσερα νέα singles.

Πριν από λίγο καιρό, ο Βαγγέλης Κακουριώτης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του τηλεοπτικού show «Dancing With The Stars 6», στο οποίο πήρε μέρος και μοιράστηκε το ταλέντο του στο χορό.

Αυτή τη στιγμή ο Βαγγέλης Κακουριώτης είναι το πιο hot pop είδωλο της χώρας. Του έχουν αποδώσει τίτλους όπως «ο Justin Bieber της Ελλάδας» ή «μικρός Ρουβάς». Το fan club του αποτελείται από εκατοντάδες χιλιάδες κορίτσια που γνωρίζουν τα πάντα για εκείνον.

Τη μουσική και τους στίχους στο νέο τραγούδι που έχει τον τίτλο «Για Σένα Είμαι Εδώ» υπογραφή εξ ολοκλήρου ο ίδιος ο Βαγγέλης Κακουριώτης, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι, εκτός από τις δυνατές του ερμηνείες, έχει και δημιουργικό ταλέντο. Την παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβε ο έμπειρος Soumka.

Το καινούργο single του pop ειδώλου έχει και το δικό του video clip, το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Σιγάλας.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

hit-channel.com

News Reporter