«Σ’ Έχασα»: Ο Ανδρόνικος σε μία ερωτική μπαλάντα του Στέφανου Κορκολή

Ο Ανδρόνικος συναντά ξανά τον Στέφανο Κορκολή.

Μία δυναμική μπαλάντα με τίτλο «Σ’ Έχασα» είναι το δεύτερο single που κυκλοφορεί ο Ανδρόνικος με την ετικέτα της Panik Oxygen.

Μετά το «Κάποιος Αντέχει Να Αγαπά» κι ενώ συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Κύπρο, ο ταλαντούχος ερμηνευτής μας ταξιδεύει με ένα ερωτικό single που έγραψαν ο Στέφανος Κορκολής και η Ρεβέκκα Ρούσση, ένα δίδυμο δημιουργών που έχει υπογράψει πολλά επιτυχημένα και αγαπημένα τραγούδια.

Η ενορχήστρωση και η παραγωγή έγινε από τον Στέφανο Κορκολή. Η ηχογράφηση έγινε στο studio Decibel από τον Δημήτρη Μπέλλο.

Η αισθαντική ερμηνεία του Ανδρόνικου «ντύνει» τη δυναμική μελωδία και τους εξομολογητικούς στίχους, κάνοντας το «Σ’ Έχασα» ένα κομμάτι που θα αγαπήσουν αμέσως οι χωρισμένοι… και όχι μόνο!

Στις 27 Φεβρουαρίου, ο Ανδρόνικος θα εμφανιστεί live στο «Μουσικό Κουτί» στην Αθήνα, χαρίζοντας στο κοινό ακόμα ένα ξεχωριστό ταξίδι σε διάφορα είδη μουσικής. Στο πιάνο συνοδεύει ο Γιώργος Πανταζής.

Ο Ανδρόνικος είναι ένας νέος καλλιτέχνης από την Κύπρο, που για μια ακόμα φορά μας εκπλήσσει με τα ταλέντα της.

Από πολύ μικρός τον ενδιέφερε το κλασικό τραγούδι, με το οποίο ασχολήθηκε τόσο στο Μουσικό όσο και στο Κλασικό Θέατρο στο «Central School of Speech and Drama», στο Λονδίνο.

Από το φθινόπωρο του 2009, βρίσκεται στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Στη μέχρι τώρα πορεία του έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες, όπως είναι οι Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Στέφανος Κορκολής, Κώστας Χατζής, Αντώνης Μιτζέλος, Σταύρος Σιδεράς κ.ά, ενώ έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και σε μουσικές παραστάσεις σε μεγάλα θέατρα της Κύπρου.

hit-channel.com

News Reporter