Νίκος Οικονομόπουλος: Σαρώνει το «Για Κάποιο Λόγο» – 10.000.000 προβολές σε ένα μήνα

Ο Νίκος Οικονομόπουλος κάνει θραύση για πολλοστή φορά στην επιτυχημένη καριέρα του.

«Για κάποιο λόγο ‘γίναν όλα…», η επιτυχία όμως που σημειώνει ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Μέσα σε ένα μόλις μήνα κυκλοφορίας, το ολοκαίνουριο single του δημοφιλούς καλλιτέχνη με τίτλο «Για Κάποιο Λόγο» κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 10.000.000 προβολές στο YouTube, αριθμός που συνιστά προσωπικό ρεκόρ για τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Για άλλη μία φορά, ο Νίκος Οικονομόπουλος μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ελληνικών ραδιοφώνων, σημειώνοντας ακόμα ένα Νο1 hit στην δεκάχρονη πορεία του στην ελληνική δισκογραφία.

 

Επίσης, η νέα επιτυχία «Για Κάποιο Λόγο» βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή του Official Airplay Chart by Mediainspector, τόσο στην ελληνική όσο και στη μικτή κατάταξη και αποτελεί με σιγουριά την επιτυχία του φετινού χειμώνα.

Η ολοκαίνουρια δυναμική ερμηνευτική μπαλάντα του Νίκου Οικονομόπουλου έχει συγκινήσει από το πρώτο κιόλας άκουσμα, υπενθυμίζοντας μας πως όλα στη ζωή και στις ανθρώπινες σχέσεις γίνονται… «Για Κάποιο Λόγο». Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια.

Το «Για Κάποιο Λόγο» είναι ο προπομπός του νέου ολοκληρωμένου δίσκου του Νίκου Οικονομόπουλου που θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου από τη Minos EMI / Universal.

hit-channel

News Reporter