Έλενα Παπαρίζου: Το video clip για το νέο single «Έτσι Κι Έτσι» αποκαλύπτεται

Η Έλενα Παπαρίζου υποδέχεται το νέο δίσκο της με ένα ολοκαίνουριο single που θα διαδεχθεί το άκρως επιτυχημένο «Αν Με Δεις Να Κλαίω».

Την επόμενη επιτυχία της θα συστήσει η Έλενα Παπαρίζου.

Η Ελληνίδα pop ντίβα επανεμφανίζεται με ολοκαίνουριο άλμπουμ μετά το «Τι Ώρα Θα Βγούμε;» του 2013 για να φέρει το «Ουράνιο Τόξο» στις ζωές μας, οπλισμένη με νέα τραγούδια και ανανεωμένη διάθεση που αναμειγνύει όμορφα το σήμερα με το χθ

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Έλενας Παπαρίζου φέρει το γενικό τίτλο «Ουράνιο Τόξο» και κυκλοφορεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, περιέχοντας συνολικά 21 τραγούδια.

Αυτήν την περίοδο, η Έλενα Παπαρίζου σαγηνεύει το κοινό με την τεράστια επιτυχία «Αν Με Δεις Να Κλαίω», με τη συμμετοχή του Αναστάσιου Ράμμου. Το τραγούδι έχει εκτιναχθεί έως το Νο2 του επίσημου Airplay Chart, με περισσότερες από 41.000 μεταδόσεις και έχει γίνει αποδέκτης 15,6 εκατομμυρίων προβολών στο YouTube.

H διαχρονικά αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου θα παραδώσει τη σκυτάλη της επιτυχίας σε ένα από τα νέα τραγούδια του επερχόμενου άλμπουμ, το «Έτσι Κι Έτσι». Το τραγούδι υπογράφει συνθετικά και στιχουργικά ο Δημήτρης Ξυπολιάς.

Το «Έτσι Κι Έτσι» οπτικοποίηθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τη σκηνοθετική αντίληψη του Άλεξ Κωνσταντινίδη. Αναμφισβήτητα, η έκβαση προβλέπεται εξαιρετική και θα συναρπάσει, προκαλώντας έντονα συναισθήματα στο θεατή, σε συνδυασμό πάντα με το μοναδικό τραγούδι.

Έρχεται σύντομα από τη Minos EMI / Universal.

hit-channel.com

News Reporter